Lastig af en toe, toch? Dat het als ondernemer lijkt alsof je ‘het’ altijd maar weer zelf uit moet zoeken. Dat er zo weinig mensen zijn die jouw worstelingen en frustraties als solopreneur lijken te begrijpen. Dat vinden wij in ieder geval wel.

Op die momenten mis je soms écht even een ‘collega’. Gewoon, om even te sparren. Bijvoorbeeld over die ene offerte, je boekhouding, of over het vinden van balans en al die ballen die je alsmaar in de lucht houdt. Om de ‘hoe doe jij dat eigenlijk?’ vraag te stellen. En het hoeft niet eens over werk te gaan. Soms wil je ook even klagen dat dat je teveel geld hebt uitgegeven aan de kapper. Of heb je de dringende behoefte ervaringen te delen over die ‘ene’ belangrijke aankoop die je laatst deed.

Thuis werken is natuurlijk heerlijk – heel veel ZZP’ers zien dit als een groot voordeel van het ondernemerschap. Maar vooral wanneer je veel in je uppie aan de keukentafel zit, kan je dat op de lange termijn steeds meer als een probleem ervaren. Op het moment dat je je niet in een werksfeer bevindt wanneer je uren aan het maken bent, kun je je na verloop van tijd bijvoorbeeld een stuk minder betrokken voelen bij je vakgebied.

“Bij Kado van de Baas vind je ook collega’s”

Daarom vonden wij het belangrijk met z’n vieren Kado van de Baas te beginnen. Omdat we niet alleen een gaaf event willen neerzetten waar we vrouwelijke onderneemsters een duwtje in de rug willen geven, maar ook om vrouwen met elkaar te connecten. Om te leren van elkaar, om tips te krijgen of te geven. Er kan namelijk zo veel moois ontstaan wanneer je ambitieuze vrouwen bij elkaar in één ruimte zet. En dat in een fijne, veilige en ontspannen setting waar niemand verplicht is een keiharde business-pitch te geven. We doen het vooral om je het gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat! 

Kom je ook op 6 maart? Dan maken we er samen een prachtig (bedrijfs)feest van.

Liefs,

Pin It on Pinterest

Share This

Delen maar!

Deel Kado van de Baas met je vriendinnen, dan wordt het nóg gezelliger!